Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη από την Βόλβη- Αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου

Η αγωνία κορυφώνεται  για την τύχη της Άννας Τερζίδου, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και 20 μέρες από το χωριό Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, κοντά στη λίμνη Βόλβη.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, περισσότερο περιπλέκουν τα πράγματα παρά διευκολύνουν τις έρευνες των αστυνομικών.

Οι αστυνομικές Αρχές εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένες, τόσο από την κίνηση του πατέρα της να δηλώσει καθυστερημένα την εξαφάνισή της, όσο και από το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα η 16χρονη από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, εμφάνιζε περίεργη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, φίλη της 16χρονης έχει καταθέσει στις Αρχές ότι εκείνη την ημέρα η Άννα είπε ότι θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που τελικά δεν έγινε. Μάλιστα, τόνισε ότι η 16χρονη έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο facebook και έχει κλειστό το κινητό της. Ωστόσο, η Αστυνομία εξετάζει εάν ευσταθεί η κατάθεση, σύμφωνα με την οποία την ημέρα της εξαφάνισης, κάτοικος της περιοχής την είδε να μπαίνει σε ένα άσπρο αυτοκίνητο.

Ο χωρισμός των γονιών της, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, είχε επηρεάσει την ψυχολογία του μικρού κοριτσιού, το οποίο για λίγα χρόνια έμενε μονάχα με τη μητέρα της και την αδερφή της στη Γερμανία.

Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και έμενε με τον πατέρα της στην Ασπροβάλτα, ενώ η μητέρα της, η οποία είχε επιστρέψει και αυτή στην Ελλάδα, έμενε σε σπίτι στην Αθήνα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την κόρη της.

Η απουσία τόσο της μητέρας, όσο και της αδερφής της, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια είχε επηρεάσει αρνητικά τη νεαρή κοπέλα η οποία προσπαθούσε να βρει λύσεις στα εφηβικά της προβλήματα μέσω των φίλων της.

Οι αστυνομικοί που αναζητούν τη 16χρονη παίρνουν καταθέσεις, από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν αν η κοπέλα έφυγε εσκεμμένα από το σπίτι της.