Εξιτήριο για τον Διοικητή της Τροχαίας

Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο διοικητής της Τροχαίας Αττικής Γιώργος Διαμαντόπουλος που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Διαμαντόπουλος υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρκετά καλή.

Ο διοικητής της Τροχαίας δέχθηκε τις επισκέψεις πολλών συνάδελφων του ενώ χθες, Τρίτη, τον επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας. Σε δήλωσή του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Νίκος Τόσκας καταδίκασε την επίθεση λέγοντας: “προφανώς οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες και προφανώς θα κάνουμε τα πάντα για να συλληφθούν αυτοί που τις προκάλεσαν”.

Εν τω μεταξύ, πολιτική κόντρα ξέσπασε με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. Κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση για παρατεταμένη ανοχή στη δράση ακροαριστερών ομάδων, με το ΠΑΣΟΚ να ζητάει την παραίτηση του αρμόδιου Υπουργού Νίκου Τόσκα.