Επιβάτιδα ταχύπλοου: Φταίνε και οι δύο για την τραγωδία στην Αίγινα

Για πρώτη φορά κάποιος εκ των επιβαινόντων στο ταχύπλοο που οδηγούσε ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος σπάει τη σιωπή του και δίνει πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα. Σύμφωνα με την 65χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται ακόμα τραυματισμένη στο νοσοκομείο, δεν έφταιγε μόνο ο 77χρονος, αλλά και ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους και υποστηρίζει ότι «φταίνε και οι δύο. Και ο άλλος. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ήταν ένα ατύχημα».

Η 65χρονη διαβεβαιώνει ότι ο 77χρονος ήταν αυτός που οδηγούσε. «Τον γνωρίζω 25 χρόνια, ήμασταν φίλοι. Ναι, αυτός οδηγούσε, εγώ δεν οδηγώ ούτε αυτοκίνητο. Δεν φύγαμε όμως. Έχασα τις αισθήσεις μου, δεν θυμάμαι μετά τίποτα άλλο», περιγράφει.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εκείνη τη στιγμή, το σοκ που είχαμε πάθει ήταν μεγάλο» σημειώνει και διερωτάται: «Θα μπορούσαμε κι εμείς να είχαμε καεί, να είχαμε πεθάνει, αυτό δεν το σκέφτεται κανείς;».

Η ίδια αρνείται να πιστέψει ότι ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος ήθελε να συμβεί όλο αυτό το κακό, καθώς όπως αποκαλύπτει, με το συγκεκριμένο σκάφος μετέφερε τα εγγόνια του. «Θεωρείτε ότι το ήθελε ο άνθρωπος αυτό; Που έπαιρνε βόλτα και τα παιδιά και τα εγγόνια του και τα δικά μου εγγόνια;» λέει η γυναίκα στην εφημερίδα Freddo.