"Οργανωμένο σχέδιο" η επίθεση στον Φύσσα, κατέθεσε μάρτυρας

“Ένα οργανωμένο σχέδιο” χαρακτήρισε την επίθεση που δέχθηκε η παρέα του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής, ο φίλος του μουσικού, Ηλίας Κοντονικόλας που κατέθεσε για δεύτερη μέρα στην δίκη της Χρυσής Αυγής.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μάρτυρας, εξεταζόμενος από την Πολιτική Αγωγή, υποστήριξε πως ο τρόπος που έδρασαν το επίμαχο βράδυ οι Χρυσαυγίτες, δηλώνει ένα οργανωμένο σχέδιο ενώ τόνισε πως η επίθεση που δέχθηκε η παρέα τους “ήταν εκατό τοις εκατό απρόκλητη”.

Ο κ. Κοντονικόλας επανέλαβε απαντώντας σε ερωτήσεις, πως την ώρα της δολοφονίας του φίλου του , οι δύο παριστάμενοι αστυνομικοί παρέμειναν άπραγοι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “ήταν σα να είναι συνδεδεμένοι με τους χρυσαυγίτες” ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν αισθανόταν ασφαλής να ζητήσει βοήθεια αφού “δεν έκαναν τίποτα”. Είπε ακόμα μετά από σχετική ερώτηση πως του φαίνεται “περίεργο” το γεγονός πως αμέσως μετά την δολοφονία του φίλου του η αστυνομία συνέλαβε μόνο τον Ρουπακιά και κανέναν άλλον “πλην των θυμάτων”.
Κατά την εκτίμηση του μάρτυρα, πρόθεση του Ρουπακιά αμέσως μετά τις θανατηφόρες μαχαιριές στον Φύσσα, ήταν να φύγει και για αυτό μπήκε στο αυτοκίνητο.

(Κεντρική φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ)