Συγκλονίζει ο 12χρονος που βιάζονταν απ' τον πατέρα και το φίλο του: Πάλευα να ξεφύγω αλλά δεν μπορούσα

Συνεχίζει να προκαλεί σοκ η υπόθεση του βιασμού του 12χρονου αγοριού από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του με τον ερωτικό του σύντροφο, προκαλώντας ανατριχίλα ακόμα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες.

Οι δύο άνδρες από χθες το πρωί βρίσκονται χωριστά αφού μετά την πολύωρη κατάθεσή τους τόσο στον ανακριτή όσο και στον Εισαγγελέα. Ο 37χρονος βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, στις οποίες οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παραμένει από εχθές ο πατέρας το αγοριού λόγω μεγάλου βαθμού αναπηρίας.

Φρίκη προκαλούν τα όσα εκμυστηρεύτηκε για τον εφιάλτη που έζησε ο 12χρονος στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στους βιασμούς που υπέστη από τους δύο άνδρες. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το αγόρι αφηγήθηκε στους αστυνομικούς τις μάχες που έδωσε προκειμένου να γλιτώσει μια νέα σεξουαλική κακοποίηση.

«Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Πάλευα αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω», ανέφερε το παιδί σε μια από τις καταθέσεις του ενώ όσο κι αν δεν το χωράει ανθρώπινος νους το παιδί φαίνεται πως με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να τον μεταπείσει έτσι ώστε να γλιτώσει το βιασμό.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο 12χρονος κατέβαλε δύναμη  για να μπορέσει να ξεφύγει από τον κλοιό των δύο ανδρών, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Όπως αναφέρουν οι άνδρες της αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, οι δύο άνδρες δεν έδειξαν ούτε για μια στιγμή μεταμέλεια για όσα έκαναν στο μικρό αγόρι ενώ την ίδια στιγμή δηλώνουν πως όλα αυτά είναι απλά στην φαντασία του παιδιού. Από τη μέρα που έφυγε ο 12χρονος, ο οποίος πάσχει από νοητική υστέρηση, βρίσκεται στη θαλπωρή της μητέρας του και της γιαγιάς του και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ με τη βοήθεια ειδικών.