Πα-ΤΕΡΑΣ στο Περιστέρι βίαζε την 16χρονη κόρη του

Σάλο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο  η είδηση ότι ένας 44χρονος πατέρας ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση εδώ και ενάμιση χρόνο την 16χρονη κόρη του.

Ο άντρας συνελήφθη το πρωί της περασμένης Δευτέρας από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Προηγουμένως, συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης στο οποίο είχε στραφεί το άτυχο κορίτσι αποκαλύπτοντας τα όσα βίωνε, κατήγγειλε τον βιασμό στην αστυνομία.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 44χρονος βίαζε στην κόρη του από τις αρχές του 2015 έως και τον Μάιο του 2016 σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα, ενώ τόπος του μαρτυρίου ήταν το σπίτι της οικογένειας στο Περιστέρι, ένα άλλο ιδιοκτησίας του δράστη και η εξοχική κατοικία σε νησί των Κυκλάδων.

Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ ψυχολόγοι παρέχουν υποστήριξη τόσο στην ανήλικη όσο και στην οικογένειά της. Όπως αναφέρει μάλιστα ο «Ελεύθερος Τύπος», οι ψυχολόγοι σε συνεργασία με τους αστυνομικούς επιχειρούν να προφυλάξουν τα μέλη της οικογένειας, προβαίνοντας σε διακριτικές ενέργειες, για να μη γίνουν στόχος διαπόμπευσης από τον κοινωνικό, φιλικό και σχολικό περίγυρο του κοριτσιού.

Ο 44χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού, αιμομιξία και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον 13ο τακτικό ανακριτή.