Πρωτοφανές θανατηφόρο τροχαίο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα διόδια της Τραγάνας

Ένα τροχαίο άνευ προηγουμένου έγινε χθες το βράδυ στα διόδια της Τραγάνας στη Φθιώτιδα στο οποίο 54χρονη οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 11:15΄ το βράδυ.

Η άτυχη γυναίκα ταξίδευε από Αθήνα προς Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε Γερμανική υπηκοότητα και  είναι παντρεμένη με Έλληνα.

Όταν έφτασε στα διόδια της Τραγάνας, η 54χρονη οδηγός δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα. Το Hyundai Tucson που οδηγούσε προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο τσιμεντένιο στηθαίο.

Η σύγκρουση ήταν τρομακτική. Οι άνθρωποι των διοδίων άκουσαν τον δυνατό κρότο  της πρόσκρουσης και πετάχτηκαν έξω έντρομοι. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φοβερό. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν υπήρχε.

Η οδηγός είχε διαμελιστεί και το σκυλάκι της που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Λίγο αργότερα ξεψύχησε κι αυτό.

«Είμαι πολλά χρόνια στους δρόμους. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπορεί η γυναίκα να έπαθε κάτι παθολογικό ή να την πήρε ο ύπνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ευτυχώς δεν ήταν αλλά αυτοκίνητα μπροστά ή δεν έπεσε πάνω στον υπάλληλο…», έλεγε ένας επαγγελματίας οδηγός στο LamiaReport, που βρέθηκε την ώρα του τροχαίου στο σημείο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

eiko1

eiko2

ImageHandler

IMG_20160622_001249