Ξανά στη ΜΕΘ η Μαριέττα Γιαννάκου- Δεν άντεξε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Από το κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για την ζωή η Μαριέττα Γιαννάκου μετά το έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαΐου. Οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» στο οποίο νοσηλεύεται η πρώην Υπουργός επιχείρησαν να την αποσωληνώσουν προκειμένου να δουν αν ο οργανισμός της μπορεί να ανταπεξέλθει. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοκρατία, η πρώην υπουργός βγήκε χθες από την Εντατική και εισήχθη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ώστε να επανέλθει σταδιακά στις φυσιολογικές συνθήκες. Δυστυχώς, όμως, ο επιβαρυμένος οργανισμός της κ. Γιαννάκου δεν άντεξε τη δοκιμασία και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να επιστρέψει άμεσα για νοσηλεία στο κρεβάτι της ΜΕΘ.

Η πρώην ευρωβουλευτής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά την αγγειοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε κυρίως για την υποστήριξη του αναπνευστικού της συστήματος που ήταν πολύ επιβαρυμένο λόγω του καρδιακού επεισοδίου αλλά και λόγω του χρόνιου πνευμονολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η κ. Γιαννάκου είχε αντιμετωπίσει άλλη μια μεγάλη περιπέτεια υγείας πριν από οκτώ χρόνια καθώς είχε υποστεί και πάλι έμφραγμα ενώ είχε υποβληθεί και σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της λόγω επιπλοκών του σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίο έπασχε.