Επεισόδια σε Νομική, Πάντειο και Παιδαγωγικό στις φοιτητικές εκλογές

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κτίριο της Νομικής Σχολής από ομάδα αγνώστων και ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία φοιτητικών εκλογών.

Οι δράστες μπήκαν στο κτίριο από την είσοδο της οδού Μασσαλίας και έκαναν «γυαλιά – καρφιά» τα τραπεζάκια φοιτητικών οργανώσεων ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από την επίθεση υπήρξε και ένας τραυματίας. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η διαδικασία των εκλογών συνεχίζεται κανονικά, χωρίς άλλα προβλήματα.

elections1

elections2

elections3

elections4

Ακυρώνονται οι φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο μετά από εισβολή αγνώστων

Λίγη ώρα αργότερα άγνωστοι εισέβαλαν στο Πάντειο και σύμφωνα με πληροφορίες πήραν τις σφραγίδες της εκλογικής διαδικασίας. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η διαδικασία των εκλογών στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο είναι στον αέρα και οδεύει προς ακύρωση καθώς έχει αποχωρήσει ήδη η Πανσπουδαστική. Τα άτομα που μπήκαν στο Πάντειο και πρόσκεινται σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στον αντιεξουσιαστικό χώρο, προπηλάκισαν τους φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

pantio-3

elections6

elections5

Επεισόδια και στο Παιδαγωγικό

Τα σοβαρότερα, ωστόσο επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έξω από το κτήριο του Παιδαγωγικού στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου όταν ομάδα κρανοφόρων φοιτητών συνεπλάκη με κουκουλοφόρους. Στο σημείο, μάλιστα, έφτασαν και άνδρες των ΜΑΤ για να εκτονώσουν την κατάσταση.