Στην φυλακή η θεία που βιντεοσκοπούσε γυμνή την 8χρονη ανιψιά της

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία της στον ανακριτή Πατρών, η 37χρονη που έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται ενώ τη βιντεοσκοπούσε.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η γυναίκα χθες κρίθηκε προφυλακιστέα και αρχικά αποφασίστηκε η μεταφορά της στις φυλακές Θηβών.

Ωστόσο δεν την δέχτηκαν ως προσωρινά κρατούμενη και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Η 37χρονη φέρεται να είπε στην απολογία της ότι δεν θα το ξανακάνει, ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι κακό με το να τη βιντεοσκοπεί.

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, πάντως, δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους. Αμίλητη βγήκε από τα δικαστήρια και μπήκε στο περιπολικό χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο αδελφός της γυναίκας και θείος της μικρής, έχοντας δει το βίντεο στο κινητό της αδελφής του, λέει για τα όσα σοκαριστικά ακούγονται: «Ναι το έχω ακούσει το βίντεο, το έχω δει. Αυτό που της έλεγε είναι να πει αυτά τα λογάκια, να βγάλει τα ρούχα της, να βάλει το χεράκι της στο… Κυρίως της έλεγε να κάνει κάποιες κινήσεις επάνω στο σώμα της».

Στην ερώτηση αν αυτά που ακούγονται είναι περίεργα, ο ίδιος ανέφερε πως παραπέμπουν σε πορνογραφικό υλικό και πως δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό.

To παιδί έχει απομακρυνθεί από την πρώτη στιγμή από το οικογενειακό περιβάλλον και αναζητείται ίδρυμα το οποίο θα το φιλοξενήσει. Προς το παρόν παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ. Ο δικηγόρος της 37χρονης ζήτησε τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την πελάτισσά του για να διαπιστωθεί αν είχε πνευματική διαύγεια και αν αντιλαμβανόταν τις πράξεις της. Υποστήριξε δε ότι η γυναίκα δεν είχε πλήρη συνείδηση.

Προτεινόμενα για εσάς