Σε τραγωδία κατέληξε η απαγωγή 60χρονου

Νεκρός βρέθηκε 60χρονος που είχε πέσει θύμα απαγωγής, πριν από περίπου 25 μέρες. Η σορός του ομογενή από το Καζακστάν βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή της Βοιωτίας. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε κανάλι του Μόρνου, στη Βοιωτία, με δεμένα τα χέρια και τα πόδια, καθώς κι ένα σακίδιο στην πλάτη του γεμάτο πέτρες. Η απαγωγή του είχε καταγγελθεί από τη σύζυγό του στις 17 Απριλίου, όταν εκείνη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τις Αρχές.

Η καταγγέλλουσα είχε πει τότε στην Αστυνομία ότι, ο άνδρας της την είχε καλέσει και της είχε πει πως έπεσε θύμα απαγωγής. Στην πορεία η γυναίκα συνομίλησε με έναν από τους δράστες, ο οποίος απαίτησε την καταβολή 40.000 ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Μετά τη συγκέντρωση του ποσού, η γυναίκα που ζει στον Ασπρόπυργο, μετέβη στα διόδια της Ελευσίνας (στις 17 Απριλίου), όπου συναντήθηκε με δύο άτομα.

Οι δύο από τους δράστες έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο και με κουκούλες που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους. Κρατώντας όπλα, παρέλαβαν τα λύτρα κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως, μετά από αυτό, οι δράστες δεν επικοινώνησαν ποτέ με την οικογένειά του θύματος, αλλά ούτε του ίδιου με την οικογένειά του. Επισημαίνεται ότι η αρπαγή καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές από τους οικείους του μετά την παράδοση των λύτρων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Να σημειωθεί ότι, ο 60χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπλοκή σε λαθρεμπόριο καπνού.