Σοκάρουν οι περιγραφές μαρτύρων για τη φονική επίθεση ροτβάιλερ σε 5χρονο

Σε θρήνο μετατράπηκαν τα γέλια κι οι χαρές σε γλέντι, ανήμερα το Πάσχα, σε ένα σπίτι στην Κοζάνη.

Λίγο μετά τις 14:00, η συντροφιά που γιόρταζε το Πάσχα, πάγωσε όταν άκουσε δύο ροτβάιλερ, που ανήκουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που γινόταν το γλέντι, να γαβγίζουν σαν μανιασμένα και να επιτίθενται σε ένα 5χρονο αγόρι.

Στην ίδια παρέα βρισκόταν και η μητέρα του άτυχου παιδιού, η οποία υπέστη σοκ, όπως κι όλοι όσοι βρίσκονταν στον χώρο ή έσπευσαν εκεί από τα γειτονικά σπίτια.

Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν ότι τα δύο σκυλιά είχαν επιτεθεί στο μικρό αγόρι, επιφέροντάς του φονικά δαγκώματα στο πρόσωπο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια το τραγικό περιστατικό στο kozan.gr κάνοντας λόγο για ουρλιαχτά και αφηνιασμένα σκυλιά που από τη μανία τους σήκωσαν στον αέρα το παιδί.

«Ήταν ανατριχιαστικό. Το παιδί τσίριξε τρεις φορές και μετά σταμάτησε. Μετά είδα την γυναίκα μου να τραβάει τα μαλλιά της και να φωνάζει: «παιδί είναι!». Στα επόμενα δευτερόλεπτα βγήκε η μάνα του και άρχισε να ουρλιάζει» περιγράφει σοκαρισμένος ένας γείτονας.

«Είδα σκυλί να τινάζει μια κόκκινη μπλούζα, δεν κατάλαβα αν είναι παιδί ή μπλούζα στην αρχή. Μετά άκουσα τον ιδιοκτήτη και έναν άλλο κύριο να ορμάνε πάνω στα ροτβάιλερ. Να παίρνουν βέργα και να χτυπάνε το σκυλί. Σήκωσαν το παιδί στον αέρα. Πήρα την Αστυνομία αμέσως» σημείωσε ο δεύτερος μάρτυρας.