Νεκρός ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο στην Βουλιαγμένης

Την ζωή του έχασε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο τζιπ μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο γυναίκες. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού.

παντελιδης

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, ωστόσο δεν είχε μαζί του κανένα επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του. Οι τραυματιοφορείς απεγκλώβισαν και τους τρεις εν ζωή, με τις κοπέλες να είναι ελαφρά τραυματισμένες και τον τραγουδιστή να έχει μόνο καρδιακό παλμό. Τα τραύματα όμως του Παντελή Παντελίδη αποδείχθηκαν θανάσιμα. Οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος, δύο νέες κοπέλες, μία 20χρονη και μία 30χρονη νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.

Η 20χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα και η 30χρονη φέρει τραύμα στο θώρακα για το οποίο μπήκε αμέσως στο χειρουγείο ενώ χειρουργικά θα αντιμετωπιστεί σε δεύτερο χρόνο κι ένα τραύμα που έχει στο μηρό. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

παντελιδης2

Το θανατηφόρο τροχαίο έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις αντιδράσεις για το κομμάτι που έγραψε για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με τον καλλιτέχνη δίνει την δική του απάντηση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook παίρνοντας τελικά την απόφαση να το αποσύρει. «Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε» έγραψε στο λογαριασμό του.