Βρέθηκαν γυάλες με έμβρυα σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους

Με ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου χθες τα ξημερώματα, οι οποίοι εντόπισαν σε κάδο απορριμμάτων 12 έμβρυα μέσα σε γυάλες που περιείχαν φορμόλη. Οι δημοτικοί υπάλληλοι αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα στην συμβολή των οδών Καρύστου και Ιτέας στους Αμπελόκηπους και ενημέρωσαν αμέσως την άμεση δράση.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν άμεσα σε έρευνες σχετικά με το πώς κατέληξαν εκεί τα 12 έμβρυα, ξεκινώντας από ιδιωτικά μαιευτήρια. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, προέκυψε πως τις γυάλες τις είχε πετάξει εκεί ο 35χρονος γιος πρώην διευθυντή γυναικολογικής κλινικής δημοσίου νοσοκομείου, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr ο γιος του, 35 ετών, είχε πάει να καθαρίσει το ιατρείο του πατέρα του και εκεί βρήκε τις γυάλες, τις οποίες, χωρίς να γνωρίζει τη διαδικασία και τους ερευνητικούς λόγους της κατοχής τους, πέταξε σε κοινό κάδο απορριμμάτων, μαζί με ιατρικά εργαλεία. Ο 35χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ιατρικών αποβλήτων.