Θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της βρέθηκε η 37χρονη που αγνοούνταν στο Βελβεντό

Τραγική ήταν τελικά η κατάληξη της αναζήτησης για την 37χρονη Ανθή Λινάρδου που αγνοούνταν από το Σάββατο. Η Αστυνομία την εντόπισε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρή σε χωράφι του συζύγου της στον Βελβεντό Κοζάνης. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών και έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Οι αστυνομικοί, όπως σημειώνει το tovima.gr, συνέλαβαν τον 40χρονο σύζυγο της ο οποίος, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του και να υποστήριξε ότι τη σκότωσε μετά από καυγά κατά τον οποίο η σύζυγος του απείλησε ότι θα χωρίσουν, θα πάρει τα παιδιά ( ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο εξάχρονα κορίτσια-δίδυμα ) και θα φύγει από τη Κοζάνη.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «σήμερα (13/01/2016) το μεσημέρι βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι, σε περιοχή του Βελβεντού, η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί από το προηγούμενο Σάββατο. Στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης έχει προσαχθεί και εξετάζεται ο 40χρονος σύζυγος της»

Το πρωί, παρουσία του εισαγγελέα Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε έρευνα του Εγκληματολογικού, με κλιμάκιο από τη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι της οικογένειας. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν κλιμάκια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τα οποία μετέβησαν στο εν λόγω χωράφι, όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 37χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χωράφι, ιδιοκτησίας του συζύγου της, στον δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου είχε «φρεζαριστεί» πριν από λίγες μέρες, κάτι που κίνησε τις υποψίες της Αστυνομίας.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο σύζυγός της είχε υποστηρίξει το βράδυ του Σαββάτου ότι η 37χρονη έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα ενώ αναφερόμενος στο εάν είχαν διαφορές είπε πως ναι μεν μπορεί όπως όλα τα ζευγάρια να είχαν διαφωνίες αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ο πεθερός της επίσης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί η γυναίκα να είχε φύγει από την περιοχή.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστούν άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν η 37χρονη για να διαπιστωθεί εάν είχε εξομολογηθεί σε κάποιον τα προβλήματα που μπορεί να είχε στο οικογενειακό περιβάλλον της ενώ στο «μικροσκόπιο» αναμένεται να μπουν και οι αναρτήσεις που έκανε στο Facebook, ειδικά το χρονικό διάστημα πριν χαθούν τα ίχνη της.