Θρίλερ με τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους αδελφούς στην Εύβοια

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου των δύο ηλικιωμένων αδελφών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού τους, στην Μακρυκάπα Ευβοίας. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστική έκθεσης, τα τραύματα που έφεραν οι δύο ηλικιωμένοι άνδρες στο κεφάλι και στο πρόσωπό τους, δεν ήταν αυτά που προκάλεσαν το θάνατό τους. Το γεγονός αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, δίνοντας ταυτόχρονα διαστάσεις ενός πρωτόγνωρου αστυνομικού θρίλερ.

Το μεσημέρι της Κυριακής, όπως σημειώνει το ethnos.gr, ο ιατροδικαστής που είχε αναλάβει να εξετάσει τα πτώματα των δύο αδερφών, που εντοπίστηκαν το Σάββατο το μεσημέρι νεκροί, ο ένας δίπλα στον άλλο, αποφάνθηκε ότι οι ηλικιωμένοι άνδρες δεν εξέπνευσαν από εξωτερικούς παράγοντες. Τόσο το χτύπημα που έφερε ο 83χρονος στο πίσω μέρος του κεφαλιού του όσο και οι αμυχές που υπήρχαν στο πρόσωπο του 79χρονου, αν και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αποδεικνύουν σημάδια πάλης, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν «υπεύθυνα» για την πρόκληση του θανάτου τους.

Τώρα, οι διωκτικές αρχές περιμένουν τον έλεγχο από υγρά των στομαχιών, αλλά και την νεκροψία των δύο ηλικιωμένων, προκειμένου να έχουν πιο μια πλήρη εικόνα για τα αίτια του προκάλεσαν τον αιφνίδιο θάνατό τους.

Τα δύο αδέρφια εδώ και χρόνια είχαν αποφασίσει να μείνουν μαζί στο αγρόκτημά τους, που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό Μακρυκάπα. Αρκετοί από τους κατοίκους του χωριού τους θεωρούσαν ιδιόρρυθμους, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι με αρκετούς από τους στενούς συγγενείς τους είχαν απλώς τυπικές σχέσεις.

Ο αδελφός των θυμάτων, ο οποίος εντόπισε και τις σορούς τους, μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για διπλή δολοφονία, αποκάλυψε προς πριν λίγο καιρό τα δύο αδέλφια είχαν πέσει θύματα ληστείας και υποστήριξε ότι ο 79χρονος και ο 83χρονος είχαν μπει στο στόχαστρο τριών ληστών.