Θα κάνω ρετούς στα μαγουλάκια των αντιεξουσιαστών (βίντεο)

Για ομάδα πολιτών που θα αναλάβουν δράση κατά των αντιεξουσιαστών έκανε λόγο σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. «Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Έχω καιρό να δείρω. Θα κάνω ρετούς στα μαγουλάκια τους», δήλωσε ο κ. Μπέος, προσθέτοντας ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες θα προστατεύσουν την πόλη.  Ο Δήμαρχος Βόλου υπογράμμισε ότι στις 18 Δεκεμβρίου, που έχει προαναγγελθεί διαδήλωση, οι «ομάδες πολιτών» θα επέμβουν αν «γίνουν επεισόδια».

«Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος και πρόσθεσε: «Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Έχω καιρό να δείρω. Θα κάνω ένα ρετούς στα μαγουλάκια τους. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες», είπε και χαρακτήρισε υποκριτές και δημοκράτες του κώλου όσους συμμετέχουν σε πορείες.

«Βγαίνουν στο δρόμο και κάνουν πορεία με κουκουλοφόρους. Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Η αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούνε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουνε οι λίγοι των πολλών. Θα δείτε τι θα γίνει», είπε.