Τα...έψαλε ο Κικίλιας σε αξιωματικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαϊας

«ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ»

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας δεν βρέθηκαν για να συναντηθούν μαζί του μάχιμοι αστυνομικοί, αλλά αξιωματικοί, εξέφρασε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του στην πόλη της Πάτρας, λέγοντας: «Εγώ ήρθα κυρίως για να δω αυτά τα παιδιά, τα οποία βγαίνουν στους δρόμους, περιπολούν, αστυνομεύουν…Τα παιδιά αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα… Αξίζουν το σεβασμό και την προσοχή όλων μας».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας, αναπτύχθηκαν τα θέματα ασφάλειας και οι επιχειρησιακές δράσεις, που εφαρμόζονται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

«Στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας επιτελείται ένα σημαντικό έργο, με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, αλλά και με σχεδιασμό και στοχευμένες δράσεις». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, μετά το πέρας της συνάντησης.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν μόνο λύσεις» και, όπως συμπλήρωσε, «μπορούν να γίνουν πολλά ακόμη προς την κατεύθυνση αυτή, με σχεδιασμό, με διαρκή εγρήγορση, αλλά και με πίστη και αφοσίωση».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64101050