Τραυματίστηκε εργάτης στα έργα αποκατάστασης στη Σκόπελο

Ένας 50χρονος εργατοτεχνίτης τραυματίστηκε όταν κατά τη διάρκεια εργασιών αντιμετώπισης των ζημιών στη Σκόπελο που δοκιμάστηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες, τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από εκσκαπτικό μηχάνημα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την μεταφορά του στον Βόλο επιστρατεύθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία σύμφωνα με τους γιατρούς του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, που διέγνωσαν κακώσεις στην κοιλιακή χώρα.

Ο 50χρονος εργαζόταν μαζί με τον αδερφό του, ο ένας σε εκσκαφέα και ο άλλος σε φορτηγό, προκειμένου να μεταφέρουν φερτές ύλες και μπάζα από το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο του νησιού.

Κάποια στιγμή σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 50χρονος «σφηνώθηκε» μεταξύ των δύο μηχανημάτων, γλίτωσε όμως από τα χειρότερα χάρη στην ψυχραιμία του αδερφού του που ακινητοποίησε τα μηχανήματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για την αερομεταφορά. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Στρατόπεδο Γεωργούλα στην Νέα Ιωνία, απ’ όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 50χρονος με κακώσεις στην κοιλιακή χώρα.

Προτεινόμενα για εσάς