Νέο αίμα από βεντέτα στην Κρήτη - Χαροπαλεύει 24χρονος (video)

Συγκλονιστικό είναι το video από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας όπου παίχθηκε τη Δευτέρα το πρωί άλλη μια πράξη σε ένα σήριαλ βεντέτας – όπως όλα δείχνουν – που έχει αιματοκυλίσει δύο οικογένειες στα Χανιά της Κρήτης και τώρα ενέπλεξε έναν 25χρονο ως δράστη και έναν 24χρονο ως θύμα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το πρωί, ο 25χρονος μπήκε σε καφετέρια σε περιοχή στα Χανιά στην οδό Καλλεργών και πυροβόλησε τον 24χρονο πέντε φορές από μικρή απόσταση με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του. Ο δράστης που γνωριζόταν με το θύμα από παλιά, μετά την πράξη του, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το video είναι αυτό που ακολουθεί, όπως αναρτήθηκε από την Ημερησία. Τα όσα εξελίχθηκαν μοιάζουν με κινηματογραφική ταινία: ο δράστης μπαίνει μέσα στο μαγαζί, πλησιάζει το θύμα, πυροβολεί εν ψυχρώ, κάνει μεταβολή και φεύγει, με τους θαμώνες σε κατάσταση σοκ και τρόμου.

 

‘Αμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία με στοιχεία που είχε στην κατοχή της εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη. Ο 25χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι συγγενείς του ενώ οι αρχές έχουν λάβει μέτρα ώστε να υπάρξει περιφρούρηση για τυχόν επεισόδια μεταξύ των εμπλεκομένων μερών.

Η υπόθεση, όλα δείχνουν πως αφορά μία συνέχεια σε ένα έγκλημα που είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία πριν μερικά χρόνια, με τους πατεράδες των δύο νέων εκείνη την εποχή να έχουν μία ταυτόσημη συνθήκη με τη σημερινή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον δράστη ο οποίος βρισκόταν στην καφετέρια χωρίς ο 24χρονος να τον έχει δει. Στη συνέχεια, αποχώρησε και επέστρεψε μετά από λίγο κρατώντας το όπλο με τον οποίο τον πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση .

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.