Θρίλερ με τη στυγερή δολοφονία 40χρονης στην Κυνουρία

67χρονος ύποπτος που διατηρούσε παλαιότερα σχέση μαζί της έχει εξαφανισθεί

Σε θρίλερ εξελίσσεται η στυγερή δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας κτηνοτρόφου μητέρας τεσσάρων παιδιών, στην περιοχή της Βασκίνας Κυνουρίας.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες, όλα δείχνουν, ότι πρόκειται για ένα έγκλημα ερωτικού πάθους. Ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος, ένας 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί της έχει εξαφανισθεί.

Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς ο 67χρονος έχει επικοινωνήσει με γνωστό του πρόσωπο και σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι σκότωσε την γυναίκα και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Τη σκότωσα και θέλω να αυτοκτονήσω. Δεν μπορώ να πάω φυλακή» φέρεται ότι είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον γνωστό του.

Αστυνομικοί κάνουν έρευνες από το πρωί στην περιοχή προκειμένου να τον εντοπίσουν. Παρά τις προσπάθειες οι μέχρι τώρα έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες.

Το θρίλερ με την 40χρονη κτηνοτρόφο που μαζί με τον σύζυγο της διατηρούν μαντρί στην περιοχή Βασκίνα – περίπου δυο χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο – ξεκίνησε από την Τρίτη στις 10 το πρωί.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/society/article/?aid=650138