Παραιτήθηκε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο της Τήλου λόγω έλλειψης γιατρού στο νησί

Την παραίτηση του υπέβαλε σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο της Τήλου, λόγω έλλειψης γιατρού στο νησί!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο νησί της Τήλου, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους του νησιού.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος του νησιού Μαρία Κάμμα – Αλειφέρη, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατέθεσε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ η ίδια, που παραμένει στην θέση της (για την ώρα όπως είπε) κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, γιατί το νησί έμεινε και πάλι χωρίς γιατρό.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η Δήμαρχος είπε ότι στο νησί δεν υπάρχει ούτε νοσηλεύτρια…, ενώ ο γιατρός αποχωρεί από το νησί χωρίς το Υπουργείο Υγείας να έχει φροντίσει για την αντικατάστασή του.

Αποκάλυψε, επίσης, πως έχει διακοπεί και η ακτοπλοϊκή γραμμή Τήλου – Ρόδου, με καταστροφικές συνέπειες – όπως είπε – για τον Τουρισμό.

«Αίσχος και ντροπή! Το κράτος αφήνει πολίτες χωρίς στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο Δήμος Τήλου δεν έχει πια γιατρό!» σχολίασε για το θέμα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ & Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.