Λάρισα: Ζούσαν με τη νεκρή μητέρα τους για πέντε εβδομάδες!

Ένα σοκαριστικό και φρικιαστικό οικογενειακό δράμα διαδραματιζόταν στο κέντρο της Λάρισας, όπου αποκαλύφθηκε ότι δύο γιοι έμεναν για πέντε εβδομάδες με τη νεκρή μάνα τους, τυλιγμένη μέσα σε κουβέρτα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας κάλεσαν την Αστυνομία να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας που αναδυόταν από διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην οδό 25ης Μαρτίου. Όταν η αστυνομία άνοιξε την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, αντίκρισαν κάτι απρόσμενο. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα κατοικούσαν δύο γιοι ηλικίας 45 και 50 ετών μαζί με την νεκρή, εδώ και πέντε εβδομάδες, μητέρα τους.

Οι άνδρες του Β’ αστυνομικού τμήματος βρήκαν την σορό της ηλικιωμένης νεκρής μητέρας τυλιγμένη με ένα σεντόνι και μια κουβέρτα, σε κατάσταση μουμιοποίησης λόγω προχωρημένης αποσύνθεσης, και τους δύο μεσήλικες γιους της να συνεχίζουν να ζουν και να συμπεριφέρονται δίπλα της λες και ήταν ζωντανή και κατάκοιτη, χωρίς να έχουν δηλώσει καν το θάνατό της!

Σε δηλώσεις του, ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης επιβεβαίωσε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε πριν από πέντε εβδομάδες και ότι όπως φαίνεται από τη νεκροψία-νεκροτομή, δεν διαπιστώθηκαν κάποια κάκωση ή ευρήματα που θα μπορούσαν να αποδώσουν το θάνατό της σε κάποιο βίαιο μηχανισμό αλλά ότι προήλθε από παθολογικά αίτια.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η ηλικιωμένη ήταν ενδεδυμένη με τα ρούχα που φορούσε πριν πεθάνει και ότι θα πρέπει να αναμένουμε και το πόρισμα της εργαστηριακής τοξικολογικής εξέτασης. Τέλος, οι δύο γιοι δεν ήταν σε θέση να δώσουν κάποια εξήγηση για το περιστατικό και θα εξεταστούν από γιατρούς για να διαπιστωθεί αν απαιτείται εγκλεισμός τους σε ίδρυμα για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.