Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε για σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου.

Στην Αττική νωρίς το πρωί θα έχουμε περιορισμένη τοπικά ορατότητα. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα και νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.