Νέο κρούσμα βίας ανηλίκων στο Κρανίδι: 13χρονος προσπάθησε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο

Aκόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε στην χώρα μας, αυτή τη φορά μέσα σε σχολείο στο Κρανίδι, που οδήγησε και στη σύλληψη ενός 13χρονου αγοριού.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το σκηνικό διαδραματίστηκε χθες το πρωί στο Γυμνάσιο Κρανίδιου όταν περίπου στις 11:00 κατά τη διάρκεια διαλείμματος ένας 13χρονος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του.

Τον έσυρε από τα μαλλιά και του χτυπούσε το κεφάλι σε πόρτα αίθουσας

Συγκεκριμένα, αφού τον χτύπησε στο πρόσωπο, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από τον πρώτο όροφο.

Αμέσως, επενέβη ένας φίλος του παιδιού του δεχόταν την επίθεση και τον εμπόδισε. Ωστόσο, ο δράστης της επίθεσης συνέχισε και έσυρε το θύμα του προς την τάξη του, τον τράβηξε από τα μαλλιά και τον χτύπαγε στην πόρτα.

Το περιστατικό επικοινωνήθηκε στους γονείς του παιδιού και μαζί με τους γονείς του μερικές ώρες αργότερα βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Αστυνομικοί του Τμήματος συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 13χρονοκαι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο 13χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.