Επεισοδιακή καταδίωξη στην Αττική Οδό: Πολυτελές αυτοκίνητο έσπασε τις μπάρες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Κινηματογραφικού χαρακτήρα καταδίωξη ενός πολυτελούς αυτοκινήτου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/9) στην Αττική Οδό,, από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20:00 το απόγευμα όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο σε σήμα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. να το ακολουθήσουν.

Το όχημα κινήθηκε στην Αττική οδό, με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα και όχι μόνο δεν σταμάτησε και σε δεύτερο σήμα που του έγινε από άλλο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. αλλά έσπασε και τις μπάρες των διοδίων.

Ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος, όταν έφτασε στο ύψος της Κηφισιάς, στο «Δαχτυλίδι», δεν δίστασε να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα για να κατευθυνθεί τελικά στο Μαρούσι όπου οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο όχημα τους βρέθηκαν κλοπιμαία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ