Τεντόγλου και Καραλής το έριξαν στην πάλη για... πλάκα

Είναι Ολυμπιονίκες και παράλληλα… παιδιά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής το έδειξαν αυτό με ένα νέο βίντεο στα social media, που έκανε τον Γιώργο Πομάσκι να τους «φωνάζει» να σταματήσουν.

Οι δύο πρωταθλητές είχαν προπόνηση στο ΟΑΚΑ, αλλά αντί να ασχοληθούν με το επί κοντώ και το μήκος, που είναι η ειδικότητά τους, το έριξαν για λίγο στην… πάλη.

«Πώς με υποδέχθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στην πρώτη προπόνηση μετά τα 6 μέτρα», έγραψε ο Εμμανουήλ Καραλής δημοσιεύοντας το βίντεο στο οποίο παλεύει με τον φίλο του, πάνω στο στρώμα του ύψους.

«Θα χτυπήσετε ρε, σηκωθείτε», τους «μαλώνει» στο βίντεο ο Γιώργος Πομάσκι, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του. «Θα χτυπήσετε κανένα χέρι και ώμο. Δεν ακούτε; Σταματήστε… έχουμε σοβαρή δουλειά ρε», συμπληρώνει με το ίδιο ύφος.

Εμμανουήλ Καραλής: Θέλω να κλείσω τη σεζόν με 6,05 μέτρα

Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το ιστορικό άλμα του πάνω από τα 6 μέτρα, με το οποίο έγινε ο πρώτος Έλληνας που σπάει αυτό το «φράγμα» στο επί κοντώ.

«Ήταν το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Είναι κάτι που το χάρηκα σίγουρα την ώρα του αγώνα, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλω να ξαναπηδήξω 6 μ., να πηδήξω ακόμα περισσότερο», δήλωσε ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Δεν αισθανόμουν τόσο τέλεια όσο έπρεπε για να πηδήξω 6 μέτρα. Αλά, αφού το έκανα σε τέτοια κατάσταση, όταν είμαι εκεί που θέλω ακριβώς δεν ξέρω πόσο μπορώ να πηδήξω», σημείωσε.

«Μεγάλη χαρά και μια ηρεμία, γιατί όταν κάνεις αυτό που ονειρευόσουν από παιδί, είναι κάτι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις», δήλωσε προσπαθώντας να περιγράψει τα πρώτα συναισθήματά του μετά το άλμα πάνω από τα 6 μέτρα.

«Νομίζω όταν τελειώσει η σεζόν, ηρεμήσω και δεν σκέφτομαι την επόμενη ημέρα, μπορεί να συνειδητοποιήσω τι σεζόν έχω κάνει», συμπλήρωσε.

Ποιο είναι το ιδανικό κλείσιμο αυτής της σεζόν; Ένα πανελλήνιο ρεκόρ. «Ιδανικά θέλω να τελειώσω με 6,05 μ., υγιής, να σταθεροποιηθώ στα 6 μέτρα… να γράψω ιστορία», απάντησε.