Χαλκιδική: Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – Σκοτώθηκε 19χρονος

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 19 Αυγούστου στο Πευκοχώρι του δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του ενώ διασκέδαζε σε λούνα παρκ.

Αρχικώς, ο 19χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας σε κρίσιμη κατάσταση, όταν έσπασε το παιχνίδι (περιστρεφόμενες καρέκλες) στο οποίο επέβαινε. Λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ο νεαρός, που καταγόταν από τη Βέροια, περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή, ενώ παρόντες στο περιστατικό ήταν η μητέρα και τα αδέλφια του.

Ο 19χρονος έπεσε υπό αδιευκρίνιστές μέχρι στιγμής συνθήκες από το παιχνίδι του λούνα παρκ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας θόρυβος πριν σωριαστεί στο έδαφος.

Εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν και άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι, ενώ αναφορές υπάρχουν και για δύο ελαφρά τραυματίες.

Παράλληλα, ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Σημειώνεται ότι δεν έχει συλληφθεί ο χειριστής του παιχνιδιού.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, In.gr