Επίθεση σκύλου σε 7χρονο στις Σέρρες: «Πετάχτηκε από την περίφραξη του σπιτιού και δάγκωσε το παιδί στο κεφάλι», λέει συγγενής

«Το παιδί έκανε ποδήλατο μαζί με τους φίλους του και ξαφνικά βγήκε το σκυλί από την είσοδο της περίφραξης του σπιτιού, η οποία ήταν ανοιχτή και του επιτέθηκε», λέει συγγενής του επτάχρονου αγοριού το οποίο δέχθηκε άγρια επίθεση από το μεγαλόσωμο σκύλο στην περιοχή του Νέου Σκοπού στις Σέρρες.

Μιλώντας για τον τραυματισμό του αγοριού, το συγγενικό του πρόσωπο αναφέρει ότι δέχθηκε δαγκωματιές στο κεφάλι και το αριστερό χέρι, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Η επίθεση στον ανήλικο σταμάτησε όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη του σκύλου, μαζί με μια γειτόνισσα, αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν να βοηθήσουν. «Το παιδί τρομοκρατήθηκε αλλά, ευτυχώς, αποφύγαμε τα χειρότερα», δήλωσε το protothema.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, στο χωριό Νέο Σκοπό Σερρών του δήμου Εμμανουήλ Παππά, όταν ο επτάχρονος έκανε ποδήλατο με τους φίλους του. Μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, ενώ ο 64χρονος ιδιοκτήτης του μεγαλόσωμου ζώου συνελήφθη.

Εις βάρος του άντρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ενώ του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο.