Δεύτερο βράδυ του Απ. Λύτρα στον Κορυδαλλό - Ζήτησε να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη

Δεύτερο βράδυ στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού για τον Απόστολο Λύτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Απόστολος Λύτρας: Τον επισκέφτηκαν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες του

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε χθες η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου για τον ποινικολόγο. Οι δύο γυναίκες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία..

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στούντιο με θέα», ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών ώστε να περνάει ο χρόνος του.

Αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης μέσα στις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης μέσα στις επόμενες ημέρες, όχι στην Ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πάντως, για μία τέτοια κίνηση πρέπει να περάσουν δέκα μέρες από την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Παράλληλα, η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αναμένεται να καταθέσει αίτημα διαζυγίου. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αίτηση αναμένεται να δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Πολυζωγοπούλου θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.