Δέκα μέτρα από τη θάλασσα βρέθηκε η σορός του Μόσλεϊ - Τη Δευτέρα η νεκροψία-νεκροτομή

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν στη Σύμη οι έρευνες για τον Βρετανό παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ βρισκόταν για διακοπές στο νησί μαζί με τη σύζυγό του κι ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Φωτογραφία: Το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ:

arthrou-simi_3

Αυτό που προβληματίζει, είναι το γεγονός πως αν και οι έρευνες ήταν εξονυχιστικές, έχοντας μάλιστα «σηκωθεί» και ελικόπτερο για να τις ενισχύσει, η σορός του Μόσλεϊ βρέθηκε τελικά αρκετά 24ωρα από την εξαφάνισή του.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα, στη Ρόδο, όπου θα μεταφερθεί η σορός, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Μόσλεϊ.

Ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.