Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της 17χρονης - «Δεχόταν bullying, μου είπαν καλά έκανε και αυτοκτόνησε» λέει η αδερφή της

Για κακοποιητική συμπεριφορά στο σχολείο κάνουν λόγο οι συγγενείς και γνωστοί της 17χρονης που βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ, στην Κρήτη.

Η αδελφή του θύματος, μιλώντας στο Mega, ανέφερε, μάλιστα, πως ένα παιδί από το σχολείο γύρισε και της είπε μία ημέρα μετά τον θάνατό της «καλά έκανε και αυτοκτόνησε».

«Πλησίασε ένα παιδί και, φωνάζοντας από το μπαλκόνι του λυκείου, είπε πως ”καλά έκανε η αδελφή σου και αυτοκτόνησε”. Εγώ, νευριασμένη, γύρισα και του είπα ”τι είπες;” κι αυτός άρχισε να τη βρίζει, να φωνάζει και να τσιρίζει» λέει η νεαρή αδελφή του θύματος.

«Πέθανε η αδελφή μου και γυρίζει και μου λέει τόσο κακά πράγματα;» πρόσθεσε, ενώ μετά το περιστατικό ενημέρωσε τους γονείς της, που αρχικά θέλησαν να υποβάλουν μήνυση. Αυτό δεν έγινε, ωστόσο, καθώς το παιδί απολογήθηκε, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

«Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση, αλλά κανείς δεν μιλάει» είπε ακόμη η αδελφή της 17χρονης Νικολέτας.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της ανέφερε πως το παιδί του υπέστη bullying στο σχολείο.

«Υπήρχε ρατσισμός και bullying επειδή η μητέρα της Νικολέτας είναι ξένη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ η μητέρα της ανέφερε ότι «δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό».

Προσωπική φίλη του θύματος αποκάλυψε πως την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή της, τους είχε πει ότι θα φύγει με άλλο λεωφορείο, όμως τελικά έφυγε με τα πόδια.

«Κατά τις 11 θα έφευγε το λεωφορείο μας, αλλά μας είπε ότι θα φύγει με αυτό του γυμνασίου, αργότερα. Παρέδωσε το διαγώνισμα στον καθηγητή και έφυγε τελικά με τα πόδια. Δύο ώρες μετά μάθαμε τι έγινε» ανέφερε η νεαρή μαθήτρια, η οποία έκανε λόγο για ένα κορίτσι που σκεφτόταν την αυτοκτονία.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη 17χρονη μαθήτρια να φεύγει πεζή λίγη ώρα μετά.

Πατέρας φίλης της 17χρονης αποκαλύπτει τα εξής από την πλευρά του για την άτυχη έφηβη: «Είπε χαριτολογώντας η κοπέλα, θα αυτοκτονήσω. Το έλεγε έτσι σε στιλ καλαμπούρι, σε στιλ αστείου. Μία φορά και μοναδική το είχε πει. Πού να το φανταστεί κανείς ότι θα έκανε κάτι τέτοιο; Αυτό που πρέπει κανονικά να ψαχτεί, το πρώτο πράγμα η οικογένεια, αυτό πρέπει να ψαχτεί πρώτα, δηλαδή μήπως το παιδί είχε θέματα με το σπίτι; Μήπως είχε πίεση με το σπίτι; Ήταν ένα κορίτσι που ήταν έτσι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν έτσι άτομο άνετο, δεν είχε θέμα, το μόνο ήταν ο χαρακτήρας που ήταν διαφορετικός, δεν ταίριαζε με ορισμένα παιδιά από το σχολείο και δεν την έκαναν παρέα, αυτό ήταν… Το άλλο που με στεναχώρησε εμένα πολύ είναι με τον Δεσπότη γιατί αυτό που έκανε για μένα ήταν η μεγαλύτερη αμαρτία που μπορούσε να κάνει ιερέας σε ένα αθώο παιδάκι το οποίο ήταν 17 χρονών και δεν είχε πειράξει άνθρωπο στον κόσμο, τραβούσε μαρτύριο μέσα της, δεν ήξερε κανείς τι ζούσε το παιδί για να έρθει σε αυτή τη φάση».