Αρτα: Ελεύθερος με όρους ο πατέρας του βρέφους μετά την απολογία του

Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αρτα, όταν το ξέχασε στο αυτοκίνητό του.

Στον 37χρονο, που πέρασε νωρίτερα σήμερα το κατώφλι του ανακριτή, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο 37χρονος προανακριτικά είχε υποστηρίξει πως το πρωί της Τρίτης έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να πάει το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια στη δουλειά του.

Ενώ βρισκόταν στον δρόμο δέχθηκε ένα τηλεφώνημα μέσω του οποίου ενημερώθηκε ότι έπρεπε να μεταβεί στη Λευκάδα λόγω κάποιας βλάβης. Μετά το τηλεφώνημα εξήγησε πως «κόλλησε» το μυαλό του και ξέχασε πως στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το παιδί του με αποτέλεσμα να κινηθεί προς την εργασία του και να λησμονήσει τελείως τον βρεφονηπιακό.

Έτσι έφθασε στην εργασία του, πάρκαρε και επιβιβάστηκε σε υπηρεσιακό όχημα προκειμένου να μεταβεί στη Λευκάδα. Ενώ βρισκόταν στη Λευκάδα δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του και τότε θυμήθηκε το παιδί. Τότε ήταν που η τραγωδία άρχισε να αποκαλύπτεται με τη συνέχεια να είναι γνωστή.