«Σταμάτησε το μυαλό μου»: Τι υποστήριξε ο τραγικός πατέρας στην Άρτα, πώς ξέχασε το παιδί στο αμάξι - Απολογείται σήμερα

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του στο αυτοκίνητο, στην Άρτα, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Τον πατέρα βαραίνουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς το βρέφος ξεψύχησε όταν το «ξέχασε» -όπως ισχυρίζεται- για 3 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγικός πατέρας αναμένεται να υποστηρίξει ότι «σταμάτησε το μυαλό μου». Αυτή την φράση μονολογούσε συνέχεια και στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να του πάρουν μία πρώτη κατάθεση στο νοσοκομείο.

Η Μοιραία στιγμή που βύθισε στην θλίψη την Άρτα

Για την μοιραία ημέρα μίλησαν στην εκπομπή Live News οι συνάδελφοι του ζευγαριού, όταν ο 37χρονος πατέρας ξέχασε το μωρό για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

«Προφανώς ήρθε, του είπαν ότι το δρομολόγιο του για αυτή την ημέρα ήταν η Λευκάδα, άρα το παιδί ετοιμάστηκε για να φύγει για την Λευκάδα», είπε στην εκπομπή συνάδελφος του 37χρονου, προσθέτοντας πως δέχτηκε το τηλεφώνημα ενώ βρισκόταν στον δρόμο, και από αφηρημάδα να παρκάρει το αυτοκίνητό του με το παιδί μέσα.

«Είχε γυρίσει από Λευκάδα και έτρεξε από εδώ, πόσο είναι τώρα εκεί πέρα. Να είναι 200 – 400 μέτρα; Και η Μ…α είχε πάει στον παιδικό και γύρναγε με το αυτοκίνητο, γιατί της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα. Τηλεφώνησε η Μ…α μάλλον. Καταβεβλημένοι και οι δύο. Πάρα πολύ, πάρα πολύ», είπε συνάδελφος του ζευγαριού.

Σε τραγική κατάσταση οι γονείς – Είχαν συγκινητική συνάντηση

Για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους και τη συγκινητική τους συνάντηση μίλησε ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

«Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι ζήτησε κι είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους», είπε.

Για την χθεσινή πρωινή συνάντηση που είχε το ζευγάρι, ο κ. Γιαννάκος υπογράμμισε πως η σύζυγος είπε ότι δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της.

Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους

Το Σάββατο θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της μητέρας, το Κλειδί Άρτας.