Θύμα ξυλοδαρμού από την πρώην σύζυγό του 42χρονος στη Θεσσαλονίκη - «Διέλυσε το αυτοκίνητό μου»

Καταστάσεις παθολογικής ζήλιας και βίας περιέγραψε 42χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είδε τη σύζυγό του, μόλις βγήκε το διαζύγιο, να καταστρέφει το αυτοκίνητό του και να επιτίθεται στην πρώην πεθερά της.

«Στην αρχή περνούσαμε καλά χωρίς να έχουμε προβλήματα στο σπίτι. Χωρίς τίποτα ξαφνικά είχαμε πολλές φασαρίες χωρίς λόγο. Υπήρχε πολύ μεγάλη ζήλια, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θυμό της», είπε στο Mega για τα 16 χρόνια έγγαμου βίου τους.

Ο ίδιος περιγράφει μία γυναίκα εμμονική και χειριστική και ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι για χάρη των παιδιών.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφευγε και δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που ο 42χρονος απέκρουε μέχρι και… κατσαρόλες.

Όπως διηγήθηκε, η γυναίκα τού «φώναζε, έβριζε, πετούσε πράγματα πάνω μου, ήταν και τα παιδιά στη μέση τα βλέπανε όλα αυτά». Εξηγεί ότι «φανταζόταν πράγματα για το καθετί, δικαιώματα δεν έδινα, το κινητό μου πάντα το έβλεπε, δεν το έκρυβα ποτέ».

Από την πλευρά της η δικηγόρος του 42χρονου, Σοφία Νανούση, δήλωσε: «Υπήρχε πάρα πολλή ζήλια και μία καταδίωξη η οποία ήταν σε τέτοιο επίπεδο συνεχώς να του κάνει καταγγελίες ψευδείς, να βρίσκεται συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα».

Τελικά ο άνδρας ζήτησε διαζύγιο από την 36χρονη και όταν βγήκε η απόφαση, η πρώην σύζυγός του πήγε κάτω από το σπίτι του και τα έκανε γυαλιά καρφιά. « Ήρθε κάτω από το σπίτι μας, η κόρη μου πέταξε τα κλειδιά του σπιτιού και ξεκίνησε να χτυπά το αυτοκίνητο, μου το έσπασε, έσπασε την εξώπορτα, την τζαμαρία χωρίς να υπάρχει λόγος. Χτυπούσε με κλωτσιές το αυτοκίνητό μου και το έκανε όλο λακκούβες».

Η εν διαστάσει σύζυγός του ήταν σε κατάσταση αμόκ. Έσπαγε το αυτοκίνητο του 42χρονου, με την γειτονιά να βγαίνει έντρομη στον δρόμο για να προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Ο γείτονας που πήγε να καλέσει την αστυνομία, βρέθηκε και αυτός μπλεγμένος. «Άρπαξε και τον γείτονα, τον έπιασε από τον γιακά και άρχισε να τον βρίζει», είπε ακόμη.

Η πρώην πεθερά της, ηλικίας 73 ετών κατέβηκε να της μιλήσει για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Τότε η 36χρονη έσπρωξε την ηλικιωμένη γυναίκα, την έριξε στον δρόμο και επιχείρησε να τη χτυπήσει.

«Εγώ πλέον δεν βγαίνω στη γειτονιά μου, δεν βγαίνω στην περιοχή μου. Αν θέλω κάπου να πάω για έναν καφέ φεύγω σε άλλες περιοχές. Αποφεύγω τη συνάντησή μας».

Η 36χρονη καταδικάστηκε για τις πράξεις της σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Κρίθηκε ένοχη για δημόσια εξύβριση, φθορά ξένης περιουσίας, ενδοοικογενειακή βία και απειλή.