Αυτό είναι το μπαλκόνι από όπου βρέθηκε στο κενό ο Λάζαρος Λασκαρίδης - Υποχώρησε το κάγκελο (photos)

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του δημοσιογράφου-αντιδημάρχου Πολιτισμού Καλλιθέας Λάζαρου Λασκαρίδη που φέρει βαρύτατα κρανιοεγκεφαλικά και θωρακικά τραύματα από πτώση στο κενό. Υποβάλλεται σε απανωτά χειρουργεία στο «Γεννηματάς».

Ανήμερα των γενεθλίων του, η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι, καθώς ο δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Λασκαρίδης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του iefimerida, που πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο, βρισκόταν στο κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας «Θοδωρής Ψαλιδόπουλος» και κατά πληροφορίες βγήκε στο μπαλκόνι του ισογείου στον ακάλυπτο να καπνίσει.

Το κάγκελο ήταν σαθρό και ο αντιδήμαρχος, ο οποίος στηρίχθηκε πάνω προφανώς έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από ύψος 2-3 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα. Χθες (27/4) το βράδυ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι, για την αφαίρεση αιματώματος, ενώ σήμερα Παρασκευή, αναμένεται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο στον πνεύμονα.

Το κτήριο που στεγάζεται η δημοτική βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στον ακάλυπτο χώρο της βιβλιοθήκης Καλλιθέας

Ο ακάλυπτος χώρος στον οποίο βρέθηκε ύστερα από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Λάζαρος Λασκαρίδης: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το συμβάν στο iefimerida

«Ο αντιδήμαρχος είναι υπέρβαρος, βγήκε στον ακάλυπτο να καπνίσει. Ακούμπησε στο κάγκελο αλλά αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ελπίζουμε να τα καταφέρει» λέει στο iefimerida άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στο σημείο την ώρα του ατυχήματος και προσθέτει: «Είναι ο ακάλυπτος, εκεί έπεσε. Το μπαλκόνι δεν φαίνεται».

Το κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας όπου βρισκόταν ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Πηγή:iEfimerida.gr