Σοκάρει 13χρονη: Καταγγέλει τον πατριό της για ασέλγεια - «Την κακοποιούσε από την ηλικία των 7 ετών»

Άλλη μια σοκαριστική υπόθεση, που αφορά καταγγελία για ασέλγεια ανηλίκου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τα όσα αναφέρει η 13χρονη να προκαλούν πραγματικά αποτροπιασμό.

Η εκπομπή του MEGA, Live News, αναδεικνύει την καταγγελία μιας 13χρονης, που ισχυρίζεται πως κακοποιείτο σεξουαλικά από τον σύντροφο της μητέρας της, με τον οποίο συζούσε, μέσα στο σπίτι τους.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι θα κάνω εμετό, μετά σκέφτηκα: Θα τον σκοτώσω! Μετά επικράτησε η λογική μου». Αυτά τα στάδια πέρασε η μητέρα, στο άκουσμα του σοκαριστικού περιστατικού.

«Την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 7 ετών»

«Η 13χρονη κόρη μου, μου αποκάλυψε μετά από πίεση των φίλων της ότι ο επί σειρά ετών σύντροφός μου την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 7 ετών».

Η μητέρα δεν έχασε στιγμή και μαζί με την 13χρονη κόρη της προχώρησαν σε καταγγελία στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LiveNews.

Η σοκαριστική καταγγελία της 13χρονης στις Αρχές για τον 49χρονο: «Θυμάμαι να πονάω πολύ»

Τα όσα αποκάλυψε στις Αρχές το 13χρονο κορίτσι σφίγγουν το στομάχι. Από την ηλικία των 7 ετών φέρεται να ζούσε το απόλυτο μαρτύριο μέσα στο σπίτι της στα χέρια του πατριού της.

«Άρχισε να με ακουμπάει σε σημεία χωρίς τη θέλησή μου ή να με αναγκάζει να κάνω και εγώ το ίδιο. Θυμάμαι να πονάω πολύ. Είχα δακρύσει αλλά δε μου έβγαινε να φωνάξω. Αυτό γινόταν για χρόνια μέσα στο σπίτι, ακόμη και όταν η μαμά ήταν μέσα. Σταματούσε όταν άκουγε να έρχεται».

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 13χρονη στους αστυνομικούς, η τελευταία φορά που ο 49χρονος πατριός φέρεται να τη βίασε, ήταν τον περασμένο Αύγουστο.

«Βασανίζομαι. Σκέφτομαι και αυτομαστιγώνομαι. Δυστυχώς ο χρόνος δε γυρίζει και πίσω», λέει η μητέρα της.

Η ανήλικη, μην μπορώντας να αντέξει άλλο το μαρτύριο, μίλησε πρώτα στις φίλες της και στη συνέχεια στη μητέρα της.

«Ήταν πολύ δύσκολο να μου πει γιατί έκλαιγε γοερά. Τη ρώτησα πότε και πώς και πότε συνέβαινε. Μου απάντησε…».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος, τι απαντά – Ποια τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Μετά την καταγγελία και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, ο 49χρονος πέρασε από ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι μετά την απολογία του τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Ο 49χρονος κατέθεσε πως ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη, η οποία, σύμφωνα με εκείνον, είχε έντονη κοινωνική ζωή και πως ίσως κρύβεται κάποιο κίνητρο πίσω από την καταγγελία της.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ίσως με θεωρεί υπαίτιο που χώρισε η μητέρα της με τον πατέρα της. Μία φορά μου είχε πει σε ένα πάρτι γενεθλίων της ότι ‘θα σε καταστρέψω’. Από την αρχή της συμβίωσής μας, τα παιδιά έλεγαν στη μητέρα τους για εμένα ‘να φύγει από εδώ’».

Η ανήλικη έκανε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ότι πράγματι είχε προηγηθεί σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ούτε και η ενδεχόμενη άσκηση βίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News.