Βίντεο από το φλεγόμενο εστιατόριο Cavallere της Νέας Σμύρνης - Καταγγελίες για εμπρησμό

Υπό έλεγχο κατάφερε να θέσει η Πυροσβεστική τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα στο γνωστό ιταλικό εστιατόριο Cavaliere που στεγάζεται σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Το εστιατόριο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημίες προκλήθηκαν στην πρόσοψη της πολυκατοικίας καθώς και στα διαμερίσματα. Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 04:30 τα ξημερώματα και άμεσα αναστάτωσε ολόκληρη τη γειτονιά από τους καπνούς, αλλά και από τους ήχους που ακουγόντουσαν.

Η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Καταγγελίες για εμπρησμό

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εστιατόριο βρισκόταν ένας αλλοδαπός υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο του iefimerida.gr το εστιατόριο που τυλίχθηκε στις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Δείτε φωτογραφίες:

nea-smyrni-1_2
nea-smyrni-3
nea-smyrni-2
nea-smyrni-fwtia-6
nea-smyrni-fwtia-5
nea-smyrni-fwtia-4
nea-smyrni-fwtia-3
nea-smyrni-fwtia-2
nea-smyrni-fwtia-1