«Χάος» στον Κηφισό μετά από δύο τροχαία - Πού αλλού έχει κίνηση

Δύσκολος είναι για τους οδηγούς ο Κηφισός το πρωί της Παρασκευής μετά από δύο τροχαία που σημειώθηκαν νωρίτερα.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Λένορμαν και, μάλιστα, υπήρξε και διακοπή κυκλοφορίας στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα που αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 7:30. Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε δεύτερη καραμπόλα με τρία οχήματα επίσης στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο πρώτο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Το ένα ήταν στην μεσαία λωρίδα και το δεύτερο στην αριστερή με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί ελαφρά.

Δεύτερο τροχαίο με τραυματία

Εν τω μεταξύ, δεύτερο τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής στον Κηφισό, στο ύψος της Λένορμαν. Στο νέο περιστατικό με έναν ελαφρά τραυματία σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα. Η τροχαία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ έσπευσε αμέσως στο σημείο της σύγκρουσης και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία απομάκρυνσης των οχημάτων και καθαρισμού του οδοστρώματος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Λόγω της καραμπόλας υπήρξαν καθυστερήσεις στην περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη περίπου 50 μέτρα πριν από το σημείο, στο ρεύμα προς Λαμία, όπου νωρίς το πρωί δύο ΙΧ αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο στη Λ. Κηφισού στο ύψος με την οδό Λένορμαν.

Αυξημένη κυκλοφορία στην λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι προς Ασπρόπυργο και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ