Μαρία Τσάλλα: Ο Ρώσος δικηγόρος που βοήθησε την κατάσκοπο να εκδώσει ελληνική ταυτότητα είναι νεκρός

Ενας Αθηναίος δικηγόρος ρωσικής καταγωγής που βοήθησε την κατάσκοπο Μαρία Τσάλλα να βγάλει ελληνική ταυτότητα, είναι σήμερα νεκρός.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, υπήρχε ένας 40χρονος δικηγόρος με γραφείο στην Ιπποκράτους, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών, δέχθηκε να υλοποιήσει το σχέδιο ελληνοποίησης της Μαρίας Τσάλλα και λειτουργούσε σαν φορολογικός αντιπρόσωπος της.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, φαίνεται να έχει λειτουργήσει ως σύνδεσμός ανάμεσα στην Μαρία Τσάλλα με τον δικηγόρο από το Αλιβέρι, και είναι φαίνεται να είναι φορολογικός αντιπρόσωπος σε άλλα 22 με 23 άτομα με ρωσική καταγωγή.

Ο δικηγόρος της Μαρίας Τσάλλα έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια

Ο δικηγόρος από την Αθηνά που φαίνεται να είναι το πρόσωπο-κλειδί στην ελληνοποίηση της κατασκόπου σήμερα είναι νεκρός, και συγκεκριμένα απεβίωσε πριν από δύο χρόνια.

Η μητέρα της Μαρίας Τσάλλα -αυτή που επικαλείται η πράκτορας ως μητέρα- εμφανίζεται να έχει γεννηθεί το 1969 έχει πεθάνει το 2013, ενώ αποδείχθηκε ότι είχε ποινικές εμπλοκές και είχε φυλακιστεί. Επίσης, τέσσερις με πέντε φορές τουλάχιστον την τελευταία 20ετία έχουν αναδειχθεί τέτοιους είδους κυκλώματα.