Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τα Τέμπη: Λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα - Διαλυμένα βαγόνια, φωτιά και κραυγές

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά από το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Το βίντεο μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ και έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά από το δυστύχημα από φοιτητή, ο οποίος ήταν επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Το βίντεο-ντοκουμέντο από τα Τέμπη

Εικόνες είναι ενδεικτικές της τραγικής κατάστασης που επικρατούσε στο σημείο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Τα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας έχουν εκτροχιαστεί και διαλυθεί, κάποια έχουν πιάσει φωτιά. Την ίδια στιγμή από τα συντρίμμια και τα χωράφια ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά από τους επιζώντες και τους τραυματίες.

 

Στους 1.300 βαθμούς έφθασε η θερμοκρασία στο βαγόνι-εστιατόριο που κάηκε στα Τέμπη

Πρόκειται για ακόμα ένα βίντεο λίγα λεπτά από τη σύγκρουση των δύο τρένων, στο οποίο καταγράφεται η απόλυτη καταστροφή στο σημείο της τραγωδίας. Από τα πρώτα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ήταν οι εικόνες και τα βίντεο από το φλεγόμενο βαγόνι-εστιατόριο. Μάλιστα όπως είχαν ανακοινώσει οι Αρχές στο συγκεκριμένο βαγόνι, ξέσπασε πυρκαγιά και αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, που έφθασαν ακόμη και τους 1.300 βαθμούς Κελσίου.