Τέμπη: Πατέρας 23χρονου αγνοούμενου ξέσπασε σε λυγμούς -«Η αναμονή μάς σκοτώνει. Γιατί;»

Πατέρας αγνοούμενου ξέσπασε σε λυγμούς εξιστορώντας τα τελευταία λόγια που του είπε ο γιος του, ο οποίος ταξίδευε με την μοιραία αμαξοστοιχία που συνετρίβει στα Τέμπη, με το ερώτημα «γιατί;» να τον βασανίζει.

Πολλοί συγγενείς αγνοούμενων και νεκρών από το δυστύχημα στα Τέμπη, δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο πατέρας αγνούμενου 23χρονου μίλησε στον Alpha και την εκπομπή Tlife όπου ανέφερε τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με τον γιο του μέχρι να χαθούν τα ίχνη του.

«Μου είπε ότι καθυστερήσω και μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω, μόλις φτάσω. Είχανε καθυστέρηση κάπου στην Λάρισα και θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Περίμενα τηλέφωνο να με πάρει γιατί έτσι μου είπε και ξαφνικά, πριν από, κόπηκε η γραμμή την ώρα που μιλούσα. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Τα τούνελ. Αλλά ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο. Είπα στην σύζυγο ότι θα έπρεπε να είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα το αμάξι, πήγα στο σταθμό και με το που πήγα είδα κόσμο και κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά», είπε συγκινημένος ο πατέρας.

«Συνήθιζε να πηγαίνει στο κυλικείο να πίνει καφέ κι ακόμα δεν έχω νέα του. Δώσαμε DNA και μας είπαν ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε απάντηση. Η αναμονή μας σκοτώνει. Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί» είπε ο πατέρας του 23χρονου και ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.