Σε εξέλιξη το «Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι» - Στις 18:30 η εκδήλωση λήξης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη καρναβαλική γιορτή στο Ρέθυμνο, με τους καρναβαλιστές, τις 31 ομάδες, τα άρματα και τους χιλιάδες επισκέπτες από την Κρήτη και όχι μόνο, να γιορτάζουν την τελευταία ημέρα των Αποκριών.

Έτσι, προετοιμάζουν την είσοδό τους στη Σαρακοστή με την αυριανή ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.

Η παρέλαση ομάδων και αρμάτων ξεκίνησε στις δύο το μεσημέρι, και αυτή την ώρα έχει στηθεί το μεγάλο γλέντι στην πλατεία Μικρασιατών, με μικρούς και μεγάλους να ολοκληρώνουν τις συναντήσεις τους που διήρκεσαν πλέον των τεσσάρων μηνών, για να οργανωθεί και να ετοιμαστεί το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Ο ρυθμός, η μουσική, η καλή διάθεση ξεχείλισαν σήμερα, με τους συμμετέχοντες να αντέχουν στην κούραση των ημερών, στην οποία ήταν ενταγμένες οι υπέροχες στιγμές που βίωσαν οι Ρεθεμνιώτες και οι επισκέπτες τους, με την παιδική παρέλαση, τις βραδινές καντάδες και τη χθεσινοβραδινή νυχτερινή παρέλαση. Και όλα αυτά χωρίς ούτε μία στιγμή να σταματήσουν τα πάρτι και οι μαζώξεις σε κάθε γωνιά της πόλης.

Στις 6:30 το απόγευμά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης στην πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου με φόντο τη θάλασσα και τον ρεθεμνιώτικο ορίζοντα και ουρανό τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά θα σηματοδοτήσουν αφενός την επιτυχία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2023, αφετέρου την αρχή για μία περίοδο ανάπαυλας, μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι προετοιμασίες για το επόμενο καρναβάλι.