Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών με όπλα στα Λαδάδικα

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα δύο άτομα να καταλήξουν φρουρούμενοι στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο αλλοδαποί συνεπλάκησαν επί της οδού Παγγαίου πριν τις 4:00 και ένας εξ’ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν άλλον στο πόδι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πόσα άτομα συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν Ιρακινό 44 ετών, ο οποίος πυροβόλησε κατά ενός νεαρού 20-25 ετών. Η παρέα του νεαρού ως απάντηση τον ξυλοκόπησε άγρια έξω από νυχτερινό μαγαζί. Ο Ιρακινός φέρει κρανιοεγκαιφαλικες κακώσεις, ενώ ο άνδρας που δέχθηκε τον πυροβολισμό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ladadika_pyrovolismoi___2_
ladadika_pyrovolismoi___3_

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τους δύο άνδρες στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για το αιματηρό επεισόδιο περίπου στις 4:00, μέσω κλήσης στο 112, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό συνεχίζονται.

ladadika_pyrovolismoi___4_
ladadika_pyrovolismoi___1_

Στο σημείο βρέθηκε από τις αρχές ένας κάλυκας και ένα φυσίγγιο.