Πως άρχισε ο μοιραίος καβγάς που κατέληξε στη δολοφονία του 34χρονου Αλβανού

Μια γυναίκα και η παρενόχληση που φέρεται να έκανε σε βάρος της ο 34χρονος Αλβανός βρίσκονται πίσω από την άγρια δολοφονία με δράστη έναν 33χρονο Έλληνα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2) στη Μύκονο.

Κατά πληροφορίες ο 33χρονος δικαιολόγησε την πράξη του να πάρει μια κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβολήσει τον 34χρονο λέγοντας ότι νωρίτερα είχε ενοχλήσει μια γυναίκα που ήταν στην παρέα του.

mykonos_thitis
Ο 33χρονος δράστης της δολοφονίας στη Μύκονο

 

mykonos_thima_in
Ο 34χρονος Αλβανός που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 33χρονου Έλληνα

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μπαρ που λειτουργούσε ως after στην περιοχή Σκυλάμπελα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πριν την δολοφονία είχε προηγηθεί καβγάς που είχαν ο θύτης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και σύμφωνα με πληροφορίες συγγενής εκλεγμένης στο δήμο Μυκόνου, και θύμα για μια γυναίκα.

Μετά τον καβγά, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος έφυγε από το μπαρ για να επιστρέψει λίγο αργότερα έχοντας στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 34χρονο.

Όταν συνελήφθη ο 33χρονος ήταν σε άσχημη κατάσταση και ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου θα είναι η μέθη και η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Αλβανός ζούσε για χρόνια στη Μύκονο και είχε αγοράσει βίλα σε ένα από τα καλύτερα σημεία του «νησιού των ανέμων».