Στην ανακρίτρια οι 5 νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Στην ανακρίτρια αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι πέντε νέοι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο 65χρονος δερματολόγος, που κατηγορούνται για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Όσον αφορά τις πέντε νέες συλλήψεις πρόκειται για πέντε άνδρες, τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, ηλικίας από 23-65 ετών.

Μεταξύ των Ελλήνων είναι και ένας δερματολόγος, πολύτεκνος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής.

Το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος», ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες για την παράξενη συμπεριφορά του σε νεαρά κορίτσια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση»

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές έχουν συλλάβει 15 άτομα, τα οποία βίαζαν την ανήλικη κλείνοντας ραντεβού μέσω του Ηλία Μίχου.