Κατέληξε ο άνδρας που πυροβολήθηκε στην Καλαμάτα

Κατέληξε στο νοσοκομείο ο άνδρας που δέχθηκε πυρά σήμερα το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς σήμερα το πρωί σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης, σκηνές που παραπέμπουν σε συμμορίες και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγε με το συνεργό του από την οδό Σόλωνος.

Η μηχανή του θύματος διακρίνεται στις εικόνες στη μέση του δρόμου, ενώ υπάρχουν αίματα στο οδόστρωμα από την αιματηρή επίθεση. Όλα αυτά συνέβησαν μέρα μεσημέρι με κόσμο στα πεζοδρόμια και αρκετή κίνηση.

Η αστυνομία έχει την περιγραφή των δύο ατόμων που επέβαιναν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που, όπως όλα δείχνουν παρακολουθούσαν το θύμα τους και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία, που εκτιμάται ότι είναι γύρω στα 35, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη αρχικά αλλά λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο άνδρας έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση του ύποπτου οχήματος από την αστυνομία.

Τονίζεται πως το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές.