"Πες μου ρε.... που έχεις τα λεφτά" φώναζε στον 50χρονο ασφαλιστή η 47χρονη, ενώ τον έπνιγε με το κορδόνι

Την προσεχή Πέμπτη (19/1) αναμένεται να απολογηθεί η 47χρονη γυναίκα η οποία ομολόγησε στις Αρχές τη συμμετοχή της στον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή (N.K.) στο σπίτι του στο Μοσχάτο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/1).

Ο 50χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του διατηρούσε εταιρεία επενδύσεων «leasing». Ήταν λογιστής και ασφαλιστής της 47χρονης, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση καλλιέργειας και πώλησης λουλουδιών του αδερφού της. Ο 50χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 47χρονης γυναίκας ως σύμβουλος επενδύσεων, με αποτέλεσμα να καταφέρει να της αποσπάσει τμηματικά ένα ποσό που αγγίζει τα 200.000 ευρώ.

Η εταιρεία που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας είχε πρόσφατα κηρύξει πτώχευση, χωρίς όμως ο 50χρονος να έχει επιστρέψει στην 47χρονη μέρος των χρημάτων της. Η γυναίκα, που ομολόγησε τη συμμετοχή της στον θάνατο του 50χρονου, τον έψαχνε επί μέρες προκειμένου να ζητήσει πίσω τα χρήματά της.

Οι οικονομικές εκκρεμότητες που είχε με την 47χρονη ωστόσο δεν ήταν το μόνο «μέτωπο» που είχε ανοικτό ο 50χρονος, αφού το περασμένο Σάββατο άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα στην εταιρεία του τον ξυλοκόπησαν στην Καλλιθέα, με την αστυνομία να επεμβαίνει και το περιστατικό να λήγει λίγο αργότερα.

Στην 47χρονη έχει απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και όπως προαναφέρθηκε θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη για να απολογηθεί.

Η 47χρονη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στην περιοχή του Μοσχάτου αναζητώντας το σπίτι του 50χρονου, χωρίς να γνωρίζει την ακριβή διεύθυνση. Πλησίασε τον υπάλληλο ενός συνεργείου αυτοκινήτων και τον ρώτησε αν γνωρίζει τον κύριο Νίκο Κ.

Ο υπάλληλος φαίνεται να της είπε τη διεύθυνσή του στην οδό Άνδρου που ήταν ένα τετράγωνο πιο κάτω, με την 47χρονη να του λέει: «Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω». Στις 18:30, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου έφτασαν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας της οδού Άνδρου, καθώς είχαν λάβει κλήση για έντονες φωνές. Την πόρτα άνοιξε η 47χρονη, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν κρεμασμένο στο μονόζυγο τον 50χρονο ασφαλιστή.

Τι είπε η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο

Στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά που τη συνέλαβαν η 47χρονη (Ε.Σ.) περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/1) στο σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή.

«Είχε φάει 200.000 ευρώ από εμένα και μέλη της οικογένειάς μου. Πήγα στο σπίτι του να ζητήσω εξηγήσεις, και να επιστρέψει τα χρήματα. Μία μου έλεγε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, μία ότι υπήρχαν αλλά δεν μου έλεγε που βρίσκονται. Εξαγριώθηκα και τον χτύπησα στο κεφάλι με έναν χριστουγεννιάτικο γυάλινο αντικείμενο με νερό. Έπειτα προσπάθησα να τον πνίξω με ένα κορδόνι αλλά αντιστάθηκε. Τον τράβαγα βίντεο για να έχω αποδείξεις ότι μου είχε φάει τα λεφτά. Πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο και όταν επέστρεψα τον βρήκα πάνω σε μια καρέκλα. Είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με μια θηλιά από ζώνη σε μονόζυγο της πόρτας του υπνοδωματίου. Αυτά τα είχε βάλει εκεί πριν πάω εγώ στο σπίτι του. Εμφανιζόταν απελπισμένος που δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα και μου έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει. ”Με τόσα λεφτά που μου έφαγες πέρνα το κεφάλι σου και αυτοκτόνησε” του είπα. Όταν πέρασε τη θηλιά στο κεφάλι του, κλώτσησα την καρέκλα και εκείνος κρεμάστηκε», φέρεται να είπε η 47χρονη κατηγορούμενη.

Τι δείχνει το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο βίντεο που εντοπίστηκε, μετά την κατάσχεση του κινητού της, φαίνεται ο 50χρονος να κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι και εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό, φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο ακούγεται η γυναίκα να φωνάζει προς τον 50χρονο: «Πες μου ρε… πού έχεις τα λεφτά». Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο γυρίστηκε μιάμιση ώρα πριν από τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή.