Στο συμβούλιο πλημμελειοδικών αύριο η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Αύριο το πρωί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία από τον Οκτώβριο βρίσκεται προφυλακισμένη για το αδίκημα της μαστροπείας, θα βρεθεί ενώπιον του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από αίτηση αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι συνήγοροι της, στις 25 Οκτωβρίου.

Η 37χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία εις βάρος της ανήλικης κόρης της και αύριο θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι θα κρίνουν αν συντρέχουν λόγοι ώστε να μείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα, η γυναίκα θα έχει την υποστήριξη από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της τα οποία από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν πως η μητέρα τους είναι αθώα και πως δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε με την 12χρονη αδερφή τους.

Το 12χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζει με τη θεία της εκτός Αθηνών και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο σχολείο δεν πηγαίνει λόγω των όσων ανατριχιαστικών έχει βιώσει, ενώ κάθε 15 ημέρες επισκέπτεται παιδοψυχολόγο.