Εξάρχεια: 33χρονος είχε αιχμαλωτίσει 23χρονη και την εξέδιδε έναντι 150 ευρώ

Ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια είχε μετατραπεί σε φυλακή για μια 23χρονη κοπέλα, την οποία εξέδιδε παρά τη θέλησή της, μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, ένας 33χρονος ομοεθνής της, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο 33χρονος φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ήταν εκείνος που τη συνόδευε σε κάθε ραντεβού, τα οποία ανέρχονταν σε τουλάχιστον τέσσερα την ημέρα.

Η τιμή για το κάθε ραντεβού που πραγματοποιούνταν σε σπίτια ή ξενοδοχεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ανερχόταν στα 150 ευρώ, από τα οποία τα 50 ευρώ τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 ευρώ η 23χρονη. Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς τής πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού, ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, λέγοντάς της ότι θα μπορούσε να εργαστεί εκεί πουλώντας λουλούδια. Η 23χρονη δέχτηκε να δουλέψει και στη συνέχεια, την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με την πρόφαση της φιλοξενίας. Ωστόσο εκεί την κράτησε παρά τη θέλησή της, επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις της, ενώ με την άσκηση βίας την εξανάγκασε να εκδίδεται.

Η σύλληψη του 33χρονου έγινε χθες, Σάββατο, το μεσημέρι, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων. Από την έρευνα προέκυψε ότι εξέδιδε την κοπέλα από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.